Announcement
Collapse
No announcement yet.
Civilization VI
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Zanimljive novine... Baš me zanima kako će izgledati ovo sa "unstacking the city"....
http://www.pcgamer.com/what-the-chan...strategy-game/
Comment
-
Upravo završio tutorial. Jako mi se sviđa igra i konačno nešto kompleksno, a opet ne previše i uz sve je još i zabavna igra.
Veselim se kada napravim veliku kampanju (custom game) i vidim dokle i na koji naćin će mi napredovati civilizacija.
Uvijek sam volio (pokušao) izbjegavati sukobe i doći do napredka mirnim putem i radom... Budemo vidjeli kako će napredovati, pa možda i napravim kakav dnevnik u ovoj temi...
Comment
-
Igra još tko?
Ne igram kampanje jer mi se čini ne zanimljive i možda i dosta teške. Igram neku custom kampanju koju sam napravio. Vidim da AI odredi tipa 2 jača igrača koji se strašno šire i imaju po 10+ gradova, zatim neki imaju samo po jedan grad...
I onda dođem ja s 3 do 4 grada...
No bitno je što sam trenutno među jačima. Trenutno sam u savezništvu s Australijom koja se dobrano proširila no naišla je i na veliki, debeli zid zvan Rusija...
Trenutno sam i ja u ratu s Rusijom (koja me moli za primirje). Ukratko došli su mi preblizu i zauzeli 2 grada blizu mene. Morao sam upotrijebiti 4 nuklearke i razoriti ih unutar tih gradova. Zatim sam ušao u grad i vratio ih pravim vlasnicima što se Australcima strašno svidjelo i postali smo saveznici.
Sada Rusija vodi bitku s Bruxellesom i to mi smeta jer je idući grad moj. Pokušavam pomoći Bruxellesu i sa svojim bombarderima ih branim + njihova vojska... Rusi stalno šalju zahtjev za primirjem, no ako popustim - samo čekaju da njih osovoje i približe se meni...
Još su Rusi sagradili 4 grada iznad Bruxellesa i njih rokam (pošto su dosta blizu) s termo nuklearnim glavama koje su dosta razorne pa su nekako pod kontrolom iako znaju vojsku prebacivati i morskim putevima...
Tako da je trenutno veselo na mojoj mapi i postavio sam situaciju da se igra u nedogled. Pa da vidimo tko će dulje izdržati...
- 1 like
Comment
-
Dakle, igra konačno dolazi i na klasične kućne konzole aktualne generacije (PS4/XOne) 22.11. ove godine. Izdanje uključuje i ekspanzije Rise and Fall i Gathering Storm*
EDIT: na kraju video ipak piše bundle sold separetly
Ide Day 1 preorder, can't wait!
EFQpO3hWkAEf_OM?format=jpg&name=small.jpg
Screen_Shot_2019_09_24_at_4.32.20_PM.jpg
Last edited by Bri@tore; 25-09-2019, 09:16.
Comment
-
Originally posted by Hrv4tin4 View PostIgra još tko?
Ne igram kampanje jer mi se čini ne zanimljive i možda i dosta teške. Igram neku custom kampanju koju sam napravio. Vidim da AI odredi tipa 2 jača igrača koji se strašno šire i imaju po 10+ gradova, zatim neki imaju samo po jedan grad...
I onda dođem ja s 3 do 4 grada...
No bitno je što sam trenutno među jačima. Trenutno sam u savezništvu s Australijom koja se dobrano proširila no naišla je i na veliki, debeli zid zvan Rusija...
Trenutno sam i ja u ratu s Rusijom (koja me moli za primirje). Ukratko došli su mi preblizu i zauzeli 2 grada blizu mene. Morao sam upotrijebiti 4 nuklearke i razoriti ih unutar tih gradova. Zatim sam ušao u grad i vratio ih pravim vlasnicima što se Australcima strašno svidjelo i postali smo saveznici.
Sada Rusija vodi bitku s Bruxellesom i to mi smeta jer je idući grad moj. Pokušavam pomoći Bruxellesu i sa svojim bombarderima ih branim + njihova vojska... Rusi stalno šalju zahtjev za primirjem, no ako popustim - samo čekaju da njih osovoje i približe se meni...
Još su Rusi sagradili 4 grada iznad Bruxellesa i njih rokam (pošto su dosta blizu) s termo nuklearnim glavama koje su dosta razorne pa su nekako pod kontrolom iako znaju vojsku prebacivati i morskim putevima...
Tako da je trenutno veselo na mojoj mapi i postavio sam situaciju da se igra u nedogled. Pa da vidimo tko će dulje izdržati...
- 1 like
Comment
-
Originally posted by Hrv4tin4 View Post
Javi se ako ćeš biti za
Comment
-
Bri@tore da za sve zajedno ti treba 100evra
bezobrazno skupo da dlc cijene skoro kao igru za sebe
imho.4k Gaming PC
Consoles
AVR5.1.2-DA/DTS-X
SPOILERCPU: AMD Ryzen 7 2700x @ 4.3Ghz
GPU: Aorus Master RTX 3080 10G
MBO: ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO
RAM: 16Gb DDR4 3600Mhz RGB Trident Z G-Skill
SDD: M.2 NVME 1.2 Samsung Evo 970 500Mb
SSD 2:Samsung Evo 830 120Gb
HDD 1:3TB
HDD2 :1TB
CASE: Fractal DD R4
SPEAKERS: 2.1 GX Genius
Display's:
HP Omen 27 G-Sync 165Hz
LG OLED 55C8
Samsung SHUD 55KS9002
---------------------------------------------
Peripherals
Keyboard:
Sharkoon Skiller Mech SGK3 RGB
Mouses:
Sharkoon Skiller SGM1 RGB
Logitech MX revolution
Mouse Pad:
Sharkoon 1337 RGB
Gamepad:
Xbox One
Xbox 360 Razer Onza BF3
-----------------------------------------
Dolby Atmos/DTS-X
4kBD:
Panasonic DP-UB820
Samsung UBD K-8500
AVR:
Denon AVR-X2400H
Speakers:
V-trek fengali No1 5.1 surround
Yamaha Subwoofer YST-SW 12
Onkyo SKH410
------------------------------------------
Laptop:
IdeaPad C340-14API
Consoles:
Xbox One X
PS5 (disk)
Xbox 360
SNESmini
Nintendo Switch
VR:
Oculs Rift
Smartphone's:
iPhone3G
Samsung Galaxy S10+...
_________
Smartwatch:
Galaxy watch 46mm
LG-R[
Comment
-
Ali, budu ekspanzije i na nekom popustu. Samo sam onak ljudski razočaran da nisu mogli zbandlati bar tu prvu u konzolaške verzije s obzirom da smo toliko dugo čekali igru
A opet s druge strane, ako sam već preko 100 Eur zdrobio na Cities Skylines uzevši skoro sve što se nuđalo od dodatnog sadržaja, ne vidim da ne bum napravil i na još dražem serijalu
Comment
Comment