Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dokumentarne serije i filmovi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Pogledao sam jučer epizodu Losers-a o Jack (Blackjack) Ryan-u. Kakav je to lik. O njemu se treba snimiti film.

    Comment


    • #32
      Navukao sam se na ovaj neki H2 kanal na MAXtv-u, odlicni su im dokumentarni.
      Najbolje zapamcen mi je ostao o Sodomi i Gomori 😱


      Comment


      • #33
        Jeste H2 (History Channel 2) je odlican kanal , inace tu svaki dan ima ona serija Ancient Aliens pa ono gledam kad god je uhvatim

        Inace taj H2 imam tek koji dan , jer sad od 01.04 dosao nam je novi provajder (tacnije stari provajder se spojio sa jos 2,3 provajdera) i imamo hrpu novih kanala, znaci u onom osnovnom paketu ima preko 200 kanala (od cega oko 35 u HD rezoluciji) , sto je zaista ogroman pomak kad uzmemo u obzir da smo dosad kod starog provajdera imali svega 70-80 kanala u okviru osnovne ponude, znaci sad maltene trostruko vise.
        Last edited by Beogradski_Fantom; 05-04-2019, 21:06.


        Comment


        • #34
          Jucer stiglo

          Our Planet na Netflixu

          Comment


          • #35
            Mi smo danas započeli serijal o WW II. Zapravo WW II in color, mislim da se tako serijal zove.
            Uglavnom ponovno se prisjetiš događaja za koje si totalno zaboravio i koliko je bilo ratova neposredno prije koji se uopće ne smatraju dijelom WW II...

            Baš for aza pogledat i podsjetiti se svega što si ranije učio, a realno zaboravio nakon toliko godina...

            Planiramo pogledati i dokumentarce o planetu Zemlja i naravno mal o ljudima, bilogiji, itd.

            Comment


            • #36
              Da Planeta zemlja je vrh snimali su je 4 godine cini mi se

              Comment


              • #37
                 

                Comment


                • #38
                  Ovakve dokumentarce ja volim. Lik je odlican, bas iznese hrpu dokaza i svega i jako dobro istrazi stvar.

                  Jako zanimljiv i cudan let, preporuka da se pogleda.

                  http://www.youtube.com/watch?v=kd2KEHvK-q8

                  Comment


                  • #39
                    Tek sam neki dan ovo pogledao. Iako je već dugo vani. Više je kao skup backstage klipova nego dokumentarni. Traje skoro 2 sata i podugačko je. Ipak je trebalo biti pomješano s više klasičnih intervjua i priče da se da nekakva struktura. Ovako je malo sirovo napravljeno. Vjerojatno bi tako i bilo da Jackson nije prerano umro. Inače odlični su svi snimci i vidi se koliko puno truda je Michael ulagao u sve.
                     

                    Comment


                    • #40
                      Dokumentarac o ružnoj strani MJ-ove karijere. Početak je tipično pun snova, uspjeha i odlične energije ali kad krenu s pričama o zlostavljanjima puno je grafičkih detalja pa će nekima biti sigurno teško za gledanje. Dva dokumentarca od dva sata. Koliko ima istine u ovome vjerojatno nikad nećemo sigurno znati.
                       

                      Comment


                      • #41
                        Pogledali smo jučer Hot Girls Wanted. Jako zanimljiv dokumentarac koji te zaista natjera da se pitaš što neke djevojke imaju u glavi... Predstavljati same sebi da je to sve super i fora, a onda u drugim scenama plakat i to je kao užas...
                        Ne znam ni sam što bih na to sve rekao...

                        MV5BYzhmNTU5YzYtZTBlMi00ZTUzLThkMmEtMDhiMWQyMTU4YTgyXkEyXkFqcGdeQXVyNDkzNTM2ODg@._V1_.jpg

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Hrv4tin4 View Post
                          Pogledali smo jučer Hot Girls Wanted. Jako zanimljiv dokumentarac koji te zaista natjera da se pitaš što neke djevojke imaju u glavi... Predstavljati same sebi da je to sve super i fora, a onda u drugim scenama plakat i to je kao užas...
                          Ne znam ni sam što bih na to sve rekao...

                          MV5BYzhmNTU5YzYtZTBlMi00ZTUzLThkMmEtMDhiMWQyMTU4YTgyXkEyXkFqcGdeQXVyNDkzNTM2ODg@._V1_.jpg
                          Daš neke primjere da se šokiramo i ujedno educiramo i upoznamo s time što neke djevojke (i dečki?) imaju u glavi?
                          KONFIGURACIJA
                          CPU:Intel Core i5 7600K 3,8GHz, 6MB, LGA 1151
                          MATIČNA:Gigabyte Z270-H3DP-CF, 4xDDR4, S.1151, KabyLake
                          GPU:Intel HD Graphics 630 / MSI GeForce GTX 1070 QuickSilver 8GB OC GDDR5
                          RAM:Patriot Viper4, 2400Mhz, 16GB (2x8GB), CL15
                          MONITOR:Acer CB271Hubmidprx, 27 inča, 2560x1440
                          PERIFERIJA:TIPKOVNICA: Speedlink Gaming Iovia tipkovnica; MIŠ: Speedlink XITO 3.200 DPI gaming, crno-crveni
                          Ostalo:HDD: Toshiba DT01ACA300, 3TB 7200 RPM, 64MB Cache; SSD: SanDisk Z400S 256GB; CASE: Kućište Fractal Define R5, black; CPU FAN: Scythe Mugen MAX, SCMGD-1000; NAPAJANJE: Fortron Hydro G 650W 80+ GOLD; OS: Windows 10 Home Retail

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by bert_raccoon View Post

                            Daš neke primjere da se šokiramo i ujedno educiramo i upoznamo s time što neke djevojke (i dečki?) imaju u glavi?
                            A primjer ti je kada snimaju Facial abuse i onda tamo ju lik pljuska, pljuje i tjera ju da povraća. I kao ma to je sve u redu i sve je super, a kasnije ipak kao nije, itd.
                            Ne znam ni sam što bih mislio i rekao.
                            I ono imam 18 i super mi je jer sad konačno imam sve što želim, a kasnije je ipak nisam imala sve što želim, sve sam trošila na te seksi obleke, pa na testiranja za razne viruse, bolesti, itd.
                            Pa ono ne štitim se, bit će sve ok. Pa evo sad malo boli, al je OK, itd.

                            Ne znam, ne mogu shvatiti taj mentalitet... Al svakako preporučujem da si ga pogledate!

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by Hrv4tin4 View Post

                              A primjer ti je kada snimaju Facial abuse i onda tamo ju lik pljuska, pljuje i tjera ju da povraća. I kao ma to je sve u redu i sve je super, a kasnije ipak kao nije, itd.
                              Ne znam ni sam što bih mislio i rekao.
                              I ono imam 18 i super mi je jer sad konačno imam sve što želim, a kasnije je ipak nisam imala sve što želim, sve sam trošila na te seksi obleke, pa na testiranja za razne viruse, bolesti, itd.
                              Pa ono ne štitim se, bit će sve ok. Pa evo sad malo boli, al je OK, itd.

                              Ne znam, ne mogu shvatiti taj mentalitet... Al svakako preporučujem da si ga pogledate!
                              Hvala, meni dosta! Sve mi je jasno...
                              KONFIGURACIJA
                              CPU:Intel Core i5 7600K 3,8GHz, 6MB, LGA 1151
                              MATIČNA:Gigabyte Z270-H3DP-CF, 4xDDR4, S.1151, KabyLake
                              GPU:Intel HD Graphics 630 / MSI GeForce GTX 1070 QuickSilver 8GB OC GDDR5
                              RAM:Patriot Viper4, 2400Mhz, 16GB (2x8GB), CL15
                              MONITOR:Acer CB271Hubmidprx, 27 inča, 2560x1440
                              PERIFERIJA:TIPKOVNICA: Speedlink Gaming Iovia tipkovnica; MIŠ: Speedlink XITO 3.200 DPI gaming, crno-crveni
                              Ostalo:HDD: Toshiba DT01ACA300, 3TB 7200 RPM, 64MB Cache; SSD: SanDisk Z400S 256GB; CASE: Kućište Fractal Define R5, black; CPU FAN: Scythe Mugen MAX, SCMGD-1000; NAPAJANJE: Fortron Hydro G 650W 80+ GOLD; OS: Windows 10 Home Retail

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by bert_raccoon View Post

                                Hvala, meni dosta! Sve mi je jasno...
                                Nema ti eksplicitnih scena uopće, tako da je to lakše za proći i pogledati taj dokumentarac. Tak da ti to neće prikazati, no sve je u opisu i ponekada vidiš scene pripreme, bez samog čina.

                                Comment

                                Working...
                                X