Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dokumentarne serije i filmovi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Pogledao sam jučer epizodu Losers-a o Jack (Blackjack) Ryan-u. Kakav je to lik. O njemu se treba snimiti film.

    Comment


    • #32
      Navukao sam se na ovaj neki H2 kanal na MAXtv-u, odlicni su im dokumentarni.
      Najbolje zapamcen mi je ostao o Sodomi i Gomori 😱
      Steam: Igasp207
      EPIC Games: GasoVK93

      Comment


      • #33
        Jeste H2 (History Channel 2) je odlican kanal , inace tu svaki dan ima ona serija Ancient Aliens pa ono gledam kad god je uhvatim

        Inace taj H2 imam tek koji dan , jer sad od 01.04 dosao nam je novi provajder (tacnije stari provajder se spojio sa jos 2,3 provajdera) i imamo hrpu novih kanala, znaci u onom osnovnom paketu ima preko 200 kanala (od cega oko 35 u HD rezoluciji) , sto je zaista ogroman pomak kad uzmemo u obzir da smo dosad kod starog provajdera imali svega 70-80 kanala u okviru osnovne ponude, znaci sad maltene trostruko vise.
        Last edited by Beogradski_Fantom; 05-04-2019, 21:06.


        Comment


        • #34
          Jucer stiglo

          Our Planet na Netflixu
          PC/VR-konfa +AVR 7.2.1 Dolby Atmos sustav

          SPOILER4k Gaming PC
          -----------------------------------

          CPU: AMD Ryzen 7 2700x @ 4.3Ghz

          MBO: ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO

          RAM: 2*8 DDR4 3600Mhz RGB Trident Z G-Skill

          SDD: M.2 NVME 1.2 Samsung Evo 970 500Mb

          SSD 2:Samsung Evo 830 120Gb

          HDD 1:3TB

          HDD2 :1TB

          GPU: Gigabyte RTX2080Ti Windforce OC

          CASE: Fractal DD R4

          -----------------------------------------
          LCD: HP Omen 27 G-Sync 165Hz

          SPEAKERS: 2.1 GX Genius

          Keyboard: Sharkoon Skiller Mech SGK3 RGB

          Mouses: Sharkoon Skiller SGM1 RGB
          ,Logitech MX revolution

          Mouse Pad: Sharkoon 1337 RGB

          Gamepad: Xbox 360 Razer Onza Tournametn BF3 edition
          -----------------------------------------

          Dolby Atmos/DTSX 5.2.1/7.1 sustav

          4k OLED LG OLED 55C8
          +
          4k BD Dolby Vision Panasonic DP-UB820


          4K HDR Samsung SHUD 55KS9002
          +
          4K BD Samsung UBD K-8500


          Yamaha Subwoofer YST-SW 12(THX certificat)

          Denon AVR-X2400H

          Onkyo SKH410 dolby atmos enabled speakers

          V-trek fengali No1 5.1 surround

          ------------------------------------------------------------------------------------------
          OS: Windows 10 Pro x64
          -------------------------------------
          _______


          consoles:

          Xbox One X 1TB

          PS4 PRO

          Nintendo Switch+64GB

          VR:

          Oculs Rift (Marvel edition)

          oldies:

          Xbox 360

          SNESmini
          _________
          smartphone:


          iPhone3G

          Samsung Galaxy:

          7e,8+,9+ S10+...

          _________
          smartwatch:

          Galaxy watch 46mm

          Comment


          • #35
            Mi smo danas započeli serijal o WW II. Zapravo WW II in color, mislim da se tako serijal zove.
            Uglavnom ponovno se prisjetiš događaja za koje si totalno zaboravio i koliko je bilo ratova neposredno prije koji se uopće ne smatraju dijelom WW II...

            Baš for aza pogledat i podsjetiti se svega što si ranije učio, a realno zaboravio nakon toliko godina...

            Planiramo pogledati i dokumentarce o planetu Zemlja i naravno mal o ljudima, bilogiji, itd.

            Comment


            • #36
              Da Planeta zemlja je vrh snimali su je 4 godine cini mi se
              PC/VR-konfa +AVR 7.2.1 Dolby Atmos sustav

              SPOILER4k Gaming PC
              -----------------------------------

              CPU: AMD Ryzen 7 2700x @ 4.3Ghz

              MBO: ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO

              RAM: 2*8 DDR4 3600Mhz RGB Trident Z G-Skill

              SDD: M.2 NVME 1.2 Samsung Evo 970 500Mb

              SSD 2:Samsung Evo 830 120Gb

              HDD 1:3TB

              HDD2 :1TB

              GPU: Gigabyte RTX2080Ti Windforce OC

              CASE: Fractal DD R4

              -----------------------------------------
              LCD: HP Omen 27 G-Sync 165Hz

              SPEAKERS: 2.1 GX Genius

              Keyboard: Sharkoon Skiller Mech SGK3 RGB

              Mouses: Sharkoon Skiller SGM1 RGB
              ,Logitech MX revolution

              Mouse Pad: Sharkoon 1337 RGB

              Gamepad: Xbox 360 Razer Onza Tournametn BF3 edition
              -----------------------------------------

              Dolby Atmos/DTSX 5.2.1/7.1 sustav

              4k OLED LG OLED 55C8
              +
              4k BD Dolby Vision Panasonic DP-UB820


              4K HDR Samsung SHUD 55KS9002
              +
              4K BD Samsung UBD K-8500


              Yamaha Subwoofer YST-SW 12(THX certificat)

              Denon AVR-X2400H

              Onkyo SKH410 dolby atmos enabled speakers

              V-trek fengali No1 5.1 surround

              ------------------------------------------------------------------------------------------
              OS: Windows 10 Pro x64
              -------------------------------------
              _______


              consoles:

              Xbox One X 1TB

              PS4 PRO

              Nintendo Switch+64GB

              VR:

              Oculs Rift (Marvel edition)

              oldies:

              Xbox 360

              SNESmini
              _________
              smartphone:


              iPhone3G

              Samsung Galaxy:

              7e,8+,9+ S10+...

              _________
              smartwatch:

              Galaxy watch 46mm

              Comment


              • #37
                 

                Comment


                • #38
                  Ovakve dokumentarce ja volim. Lik je odlican, bas iznese hrpu dokaza i svega i jako dobro istrazi stvar.

                  Jako zanimljiv i cudan let, preporuka da se pogleda.

                  http://www.youtube.com/watch?v=kd2KEHvK-q8

                  Comment


                  • #39
                    Tek sam neki dan ovo pogledao. Iako je već dugo vani. Više je kao skup backstage klipova nego dokumentarni. Traje skoro 2 sata i podugačko je. Ipak je trebalo biti pomješano s više klasičnih intervjua i priče da se da nekakva struktura. Ovako je malo sirovo napravljeno. Vjerojatno bi tako i bilo da Jackson nije prerano umro. Inače odlični su svi snimci i vidi se koliko puno truda je Michael ulagao u sve.
                     

                    Comment


                    • #40
                      Dokumentarac o ružnoj strani MJ-ove karijere. Početak je tipično pun snova, uspjeha i odlične energije ali kad krenu s pričama o zlostavljanjima puno je grafičkih detalja pa će nekima biti sigurno teško za gledanje. Dva dokumentarca od dva sata. Koliko ima istine u ovome vjerojatno nikad nećemo sigurno znati.
                       

                      Comment


                      • #41
                        Pogledali smo jučer Hot Girls Wanted. Jako zanimljiv dokumentarac koji te zaista natjera da se pitaš što neke djevojke imaju u glavi... Predstavljati same sebi da je to sve super i fora, a onda u drugim scenama plakat i to je kao užas...
                        Ne znam ni sam što bih na to sve rekao...

                        MV5BYzhmNTU5YzYtZTBlMi00ZTUzLThkMmEtMDhiMWQyMTU4YTgyXkEyXkFqcGdeQXVyNDkzNTM2ODg@._V1_.jpg

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Hrv4tin4 View Post
                          Pogledali smo jučer Hot Girls Wanted. Jako zanimljiv dokumentarac koji te zaista natjera da se pitaš što neke djevojke imaju u glavi... Predstavljati same sebi da je to sve super i fora, a onda u drugim scenama plakat i to je kao užas...
                          Ne znam ni sam što bih na to sve rekao...

                          MV5BYzhmNTU5YzYtZTBlMi00ZTUzLThkMmEtMDhiMWQyMTU4YTgyXkEyXkFqcGdeQXVyNDkzNTM2ODg@._V1_.jpg
                          Daš neke primjere da se šokiramo i ujedno educiramo i upoznamo s time što neke djevojke (i dečki?) imaju u glavi?

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by bert_raccoon View Post

                            Daš neke primjere da se šokiramo i ujedno educiramo i upoznamo s time što neke djevojke (i dečki?) imaju u glavi?
                            A primjer ti je kada snimaju Facial abuse i onda tamo ju lik pljuska, pljuje i tjera ju da povraća. I kao ma to je sve u redu i sve je super, a kasnije ipak kao nije, itd.
                            Ne znam ni sam što bih mislio i rekao.
                            I ono imam 18 i super mi je jer sad konačno imam sve što želim, a kasnije je ipak nisam imala sve što želim, sve sam trošila na te seksi obleke, pa na testiranja za razne viruse, bolesti, itd.
                            Pa ono ne štitim se, bit će sve ok. Pa evo sad malo boli, al je OK, itd.

                            Ne znam, ne mogu shvatiti taj mentalitet... Al svakako preporučujem da si ga pogledate!

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by Hrv4tin4 View Post

                              A primjer ti je kada snimaju Facial abuse i onda tamo ju lik pljuska, pljuje i tjera ju da povraća. I kao ma to je sve u redu i sve je super, a kasnije ipak kao nije, itd.
                              Ne znam ni sam što bih mislio i rekao.
                              I ono imam 18 i super mi je jer sad konačno imam sve što želim, a kasnije je ipak nisam imala sve što želim, sve sam trošila na te seksi obleke, pa na testiranja za razne viruse, bolesti, itd.
                              Pa ono ne štitim se, bit će sve ok. Pa evo sad malo boli, al je OK, itd.

                              Ne znam, ne mogu shvatiti taj mentalitet... Al svakako preporučujem da si ga pogledate!
                              Hvala, meni dosta! Sve mi je jasno...

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by bert_raccoon View Post

                                Hvala, meni dosta! Sve mi je jasno...
                                Nema ti eksplicitnih scena uopće, tako da je to lakše za proći i pogledati taj dokumentarac. Tak da ti to neće prikazati, no sve je u opisu i ponekada vidiš scene pripreme, bez samog čina.

                                Comment

                                Working...
                                X