Ako je ovo vaš prvi posjet, nemojte zaboraviti provjeriti FAQ klikom miša na link pored. Da bi ste mogli početi post-ati morat će te se registrirati prije što bi ste to mogli učiniti: pratite link za registraciju pored da bi mogli nastaviti. Za pregled post-a odaberite forum koji želite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gears 5
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Bas me zanima prica dalje te kakve su promjene uveli.
Sa cetvorkom su rekli da nisu htjeli razocarat fanove serijala pa su se drzali formule da pokazu kako mogu napravit kvalitetnu Gears igru.....mene su odusevili jer mi je ovo daleko daleko najbolji nastavak.
Svidja mi se prikazani zimski seting i opcenito spektakularni izgled prikazanog materijala.
Mene vesele novi neprijatelji, pogotovo onaj roj iz jedne od pokazanih scena, s tim bi se mogle napraviti zanimljive stvari. Swarm mi je u četvorci bio malo bla.
Bas se jako veselim ovoj igri, doslovno jednako koliko sam cekao zadnji GOW.
Gearsi 4 su jedna od onih igara koje za mene kako vrijeme prolazi imaju sve bolji dojam a takve igre su mi rijetkost.
Gears univerzum mi je bas zanimljiv i nadam se da cemo dobit jos puno igara.
In March 2019, Xbox and Turner Broadcasting announced that ELEAGUE, the premium esports content and live event brand from Turner and IMG, would produce the E...
Comment