Ako je ovo vaš prvi posjet, nemojte zaboraviti provjeriti FAQ klikom miša na link pored. Da bi ste mogli početi post-ati morat će te se registrirati prije što bi ste to mogli učiniti: pratite link za registraciju pored da bi mogli nastaviti. Za pregled post-a odaberite forum koji želite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gears 5
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
doktor1 kako je Steelo napomenuo. Ovo je podforum za sve Microsoftove ekskluzive i zove se Xbox i Windows games. Dakle igra izlazi kao MS ekskluziva i to je to.
Takve igre će uvijek biti u ovom podforumu jer igru ne možeš igrati ni na svim verzijama Windowsa niti na bilo kojem drugom OS-u.
Moram priznati da je ovo na PCu, što se tiče performansi, u rangu Destiny 2.... Toliko glatko, precizno.... Igra izgleda odlično.... Stvarno respect....
Sad sam skužio da na PCu mogu igrati Gears 5, mislio sam da je od 09. kako si napisao 4mal ...
Uglavnom pitanje za znalce serijala. Mogu li ja kao kompletna n00bara uletiti u igru i polociti o čemu se radi u serijalu? Odnosno ima li ova igra poveznice s ostalima u smislu da su isti likovi i da je zapravo ovo nastavak određene priče?
Comment