Ako je ovo vaš prvi posjet, nemojte zaboraviti provjeriti FAQ klikom miša na link pored. Da bi ste mogli početi post-ati morat će te se registrirati prije što bi ste to mogli učiniti: pratite link za registraciju pored da bi mogli nastaviti. Za pregled post-a odaberite forum koji želite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Forza Horizon 4
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Watch the full reveal of Forza Horizon 4 at the Microsoft E3 2018 press conference! Subscribe to GameSpot! http://youtube.com/GameSpot?sub_confi... Visit all...
Nikako da napišem recenziju za trojku, a evo već i četvorke! Zbog volana još uvijek mi je najbolja prva Forza koja je imala fiziku Forze Motorsport 4; dvojku sam igrao stotinjak sati i moram reć da mi je igra nevjerojatno dosadila. Ovo izgleda kao najljepša racing igra ikad, no sumnjam u nju nakon trojke, ne vidim nikakav gamechanger koji bi me natjerao da platim igru 500+ kn. Najvjerojatnije ću ju s nekim uzet po pola.
Vizualno apsolutno preljepo i meni je ovo vrlo vjerovatno najljepsa voznja do sad.
Promjena sezona donose nevjerovatnu vizualnu ali i gameplay raznovrsnost ako snjeg i kisa/blato utjecu na vozne osobine vozila.
Mogu rec da tek sada MS studiji pocinju prikazivat igre radi kojih razmisljam o mogucoj nabavci X konzole sto do sad nije bio slucaj.
Gledao sam 4k gameplay sa Xone X i igra izgleda uistinu preljepo,da X vrti i Dolby Vision BD filmove uzeo bih ga danas ali nazalost ne vrti pa bih morao kupit i odvojen BD 4K DV player.....
Comment