Originally posted by OverLord
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Senua’s Saga: Hellblade II
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by scurry30 View Post
Zar nemislis da su se ljudi malo vec zasitili halo,gearsa i forze!?
najbolja stvar kod xboxa je gamepass, za mene osobno otkrice godine i ne zalim ni centa ulozenog, dok s druge strane zalim sto sam ulagao u ps+ uslugu koja mi nije nista ponudila ovih zadnjih 10 godina...
da se razumijemo ne zelim zapoceti neki flame, neko vrijedjanje, svadje, prepirke kako god...
- 5 likes
Comment
-
Originally posted by Genesis View Post
ne? zasto bi? evo osobno sam zivio u zabludi i mislio da je GT najbolja voznja, dok nisam otkrio Forzu...popisam se na GT i njihovim updateovima i uvodjenjem novih stvari sto forza vec ima godina....
najbolja stvar kod xboxa je gamepass, za mene osobno otkrice godine i ne zalim ni centa ulozenog, dok s druge strane zalim sto sam ulagao u ps+ uslugu koja mi nije nista ponudila ovih zadnjih 10 godina...
da se razumijemo ne zelim zapoceti neki flame, neko vrijedjanje, svadje, prepirke kako god...
Comment
-
Originally posted by Emilijo View Post
Xbox One je imao Halo 5, MCC, Gears of War 4, Gears 5, Forzu 5, Forzu 6, Forzu 7, pa smo vidjeli kako je završio.
- 2 likes
Comment
-
Originally posted by Genesis View Post
ne? zasto bi? evo osobno sam zivio u zabludi i mislio da je GT najbolja voznja, dok nisam otkrio Forzu...popisam se na GT i njihovim updateovima i uvodjenjem novih stvari sto forza vec ima godina....
- 1 like
Comment
Comment