Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gears Tactics

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gears Tactics

  Gears of War single player spin-off, nazvan Gears Tactics, koji je kronološki postavljen prije događaja originalnog Gears of War naslova, na tržište stiže bez mikrotransakcija bilo koje vrste.  Izjava je potvrđena direktno od Roda Fergusona, jednog od glavnih individua Gears franšize igara općenito, koji putem Tweet-a potvrđuje kako će sve što se može ostvariti napretkom kroz igru, bivat će dostupno isključivo unutar iste, što je svakako osvježenje za čuti.


  Gears Tactics je službeno najavljen još u 2018. tijekom tadašnjeg E3-a, međutim novi video gameplay trailer (odnosno “World Premiere Trailer”), prikazan je tijekom ovogodišnje The Game Awards ceremonije.
  Službeni datum izlaska zakucan je na 28.04. iduće godine, a očekuje nas 40+ sati turn-base (X-COM-like) taktičke kampanje.


 • #2
  Jako ugodno iznenađenje, nadam se da nećemo dugo čekati na verziju za konzole. Točnije, bolje im je da bude spremna za Series X launch

  Comment


  • #3
   Nice, sviđaju mi se ovakvi manji projekti u kontekstu poznatih gaming franšizi. Thronebreaker kojeg sam nedavno završio baš je ogledan primjer toga koliko takve manje igre mogu proširiti lore i fino zabaviti čovjeka. GG
   Truth is like poetry. And most people fucking hate poetry.

   The best moments

   Comment


   • #4
    Jup; pogotovo kad ovakva igra iznjedri 40+ sati kampanje...
    Još moram Gears 5 odigrat prije ovoga.

    Comment


    • #5
     Uvijek sam govorio da su nakon trilogije trebali ici u novu trilogiju Gears of Pendulum Wars (prije GeoW1) , ali RTS brate ne zelim 😅🖕

     Comment


     • #6
      Evo mene na polovici igre (možda čak i blizu kraja 2/3) i moram reći da je početni hype malo splasnuo. Solidna strateška igra, ala fire emblem i xcom, ali priči fali dubine. Odradiš 15ak misija, a za konkretnu priču imaš pola sata u vrh glave. Također, već su se misije počele ponavljati, a osim 3 glavna lika, ostalo je toliko generično da je smiješno. Boss na kraju prvog chaptera je bio odličan i baš je bilo gušta za igrati.

      Comment


      • #7
       Završio sam igru i zaključak je da je dobra. Zgodni dodatak u Gears svijet, ali bez neke velike dubine. Sve je poprilično generično. Side misije koje nisu opcionalne, nego ih moraš odraditi određeni broj da bi nastavio s glavnom pričom, mrzim iz dna duše. Ubijaju pacing strašno. 7/10 maksimalno.

       Comment

       Working...
       X