Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gears of War 4

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Cole™ View Post
  Eh da jedino sam zaboravio spomenut glazbu koja me razočarala onak dosta.
  Prva trilogija je bolja, a 5ica je isto bolja. Tako da ako ti se ovo svidjelo, sto ce tek biti s drugim igrama

  Comment


  • Gears of War 4 je bila igra na koju sam bio najviše hajpan ove generacije. Napokon sam si nedavno priuštio Xbox One S i zaigrao ga. Da krenem od boljih stvari, priča mi je bila odlična, bolje ispričana nego u Epic Gearsima gdje mi je sve nekako bilo raštrkano i zaboravno. Likovi su mi isto simpatični, nemam neke veće primjedbe osim što Marcusovom sinu fali malo karizme, ali nije strašno. E sad, lošije stvari... Gameplay, nije mi se baš najviše svidjelo napucavanje, pogotovo robota u početku. Dolaskom Swarma to se malo popravilo. U Gears 1-3 (Judgment nisam još igro) napucavanje mi je bilo toliko sočnije i više zadovoljavajuće. Kao da 4 nema dovoljno gorea. Prije je bilo sve toliko brutalnije. No s druge strane vožnja motorom i upravljanjem onim robotima (malim i velikim) su mi bili fantastični. Horde mode inače volim, ali nije mi se svidjelo implementiranje u kampanju. E sad što se tiče grafike, ne znam kolko je relevantno da o tome govorim pošto nemam X i 4K tv, ali isto nisam bio pretjerano oduševljen, lijepo ali isto tako ne prevelik napredak u odnosu na X360. Multiplayer nisam probao, deinstalirao sam igru odmah nakon što sam ju prešao da bi isprobao neke druge Game Pass naslove. Kad ga probam jednog dana napisat ću i osvrt na to. Sveukupno, nije to to više, nisu to oni stari Gearsi ali Coalition je opet neke stvari napravio bolje, priču i raznovrsnost u gameplayu (vožnja i upravljanje svakakvih stvarčica). Sveukupna ocjena od mene je 7/10. Uživao sam u igri bez obzira na nedostatke. Nadam se da će mi Gears 5 biti bolji kojeg ostavljam za malo kasnije da se ne ispržim.


   Konzole:
   SPOILERNES Classic Mini (Hakchi) - SNES - N64 (Crni, Everdrive) - GameCube (Platinum, SD Media Launcher) - Switch (Neon) - GameBoy Color (Pokémon Special Edition) - GBA SP (Tribal Edition, AGS-101, EZ-Flash IV) - Nintendo DS Lite (Bijeli, R4iTT) - Nintendo 3DS (Aqua Blue, B9S/Luma) - SEGA Dreamcast (Bijela) - Xbox (Crni, 160GB HDD, Softmod) - Xbox 360 (Bijeli, Phat, 120GB HDD) - Xbox One S (Bijeli, 500GB) - PSone (LCD Combo, Modchip) - PS2 (Crni, Fat, Softmod, 80GB HDD) - PlayStation 3 (Bijeli, Super Slim, 500GB)

   Comment


   • Originally posted by CaptainSodaPop View Post
    Gears of War 4 je bila igra na koju sam bio najviše hajpan ove generacije. Napokon sam si nedavno priuštio Xbox One S i zaigrao ga. Da krenem od boljih stvari, priča mi je bila odlična, bolje ispričana nego u Epic Gearsima gdje mi je sve nekako bilo raštrkano i zaboravno. Likovi su mi isto simpatični, nemam neke veće primjedbe osim što Marcusovom sinu fali malo karizme, ali nije strašno. E sad, lošije stvari... Gameplay, nije mi se baš najviše svidjelo napucavanje, pogotovo robota u početku. Dolaskom Swarma to se malo popravilo. U Gears 1-3 (Judgment nisam još igro) napucavanje mi je bilo toliko sočnije i više zadovoljavajuće. Kao da 4 nema dovoljno gorea. Prije je bilo sve toliko brutalnije. No s druge strane vožnja motorom i upravljanjem onim robotima (malim i velikim) su mi bili fantastični. Horde mode inače volim, ali nije mi se svidjelo implementiranje u kampanju. E sad što se tiče grafike, ne znam kolko je relevantno da o tome govorim pošto nemam X i 4K tv, ali isto nisam bio pretjerano oduševljen, lijepo ali isto tako ne prevelik napredak u odnosu na X360. Multiplayer nisam probao, deinstalirao sam igru odmah nakon što sam ju prešao da bi isprobao neke druge Game Pass naslove. Kad ga probam jednog dana napisat ću i osvrt na to. Sveukupno, nije to to više, nisu to oni stari Gearsi ali Coalition je opet neke stvari napravio bolje, priču i raznovrsnost u gameplayu (vožnja i upravljanje svakakvih stvarčica). Sveukupna ocjena od mene je 7/10. Uživao sam u igri bez obzira na nedostatke. Nadam se da će mi Gears 5 biti bolji kojeg ostavljam za malo kasnije da se ne ispržim.
    Rekao bih da jesu. Malo su "otvorili" igru pa nije jako linearna, napucavanje je "grubsa" pa je meni isto bolje.

    Comment

    Working...
    X