Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 7

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Evo imam skoro kompletirana prva dva prvenstva u karijeri. Mislim ostalo je nekoliko utrka, ali još 2-3 i mogu na treće prvenstvo - Evolution.

  Online segment još nisam probao, ali planiram uskoro!

  Zarazna igra, ali prijavljujem dvije gluposti.

  1.) Nemogućnost promjene startne pozicije, nego da voziš uvijek iza sredine. Koma, u današnje vrijeme da jedan developer odbija ubaciti krug za startnu poziciju, to je čisti debilizam. Naporno je jer čim promjeniš na teže postavke AI-a, nema šanse pobijediti u kratkim utrkama, nego jednostavno moraš staviti "long", sa 7-10 krugova i onda tek tamo oko 6-7 kruga uhvatiš prvoga. Znači ovo je stvarno jadno.
  Utječe na gameplay jer doslovce moraš voziti bahato, u prvim zavojima se zabijati u protivnike da bi nešto postigao.
  A da ne pričam o tome kako je ovo loše za "iskustvo" jer moraš imati isključena oštećenja i uključen rewind. Užas. Živa komedija. A nekad mi se ne vozi 10 krugova jer jednostavno nemam baš vremena.
  Ako ovo ne promjene uskoro, neću završiti karijeru.
  Još koja utrka i idem online malo.

  2.) Ne znam da li ste zamjetili, ali svaki kontakt sa protivnikom u smislu "bočni kontakt" završi da tebe protivnik izbaci van staze, dok on ode dalje. Ali baš svaki, nebitno jel ti dođeš sa unutarnje strane ili sa vanjske. Ti si van staze na pijesku, on ide dalje, to je tako programirano i moš ga fučkat.

  E sad sve me strah što online segment nudi, iskreno nisam niti čitao o njemu, vjerujem da će se puno paziti zbog oštećenja itd, nadam se da nema puno debila.  Comment

  Working...
  X