Ako je ovo vaš prvi posjet, nemojte zaboraviti provjeriti FAQ klikom miša na link pored. Da bi ste mogli početi post-ati morat će te se registrirati prije što bi ste to mogli učiniti: pratite link za registraciju pored da bi mogli nastaviti. Za pregled post-a odaberite forum koji želite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live (XOne)
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
Zašto ti uvijek imaš čudna pitanja?!? Možeš si prebaciti bitcoine na PayPal ili karticu pa tako platiš. Eto to je kao da si platio bitcoinom pa ćeš biti zadovoljan jer si opet uspio napraviti nešto što nitko drugi ne radi i ne pita oism tebe.
Hello, Xbox Game Pass members! It’s me again. Forgive me for taking up your precious internet moments, but I think it’s worth it because we’re bringing you even more games. Good thing you can install directly to your console from the Xbox Game Pass app while at work (I promise not to tell your boss – she’s probably doing it too), because you won’t want to wait to install these.
By the way, if you need something else to distract you at work while you daydream of all the video games yo
Play together with Xbox Live Gold. June's 2019 Games with Gold lineup for Xbox One includes: EA SPORTS™ NHL® 19 and Rivals of Aether. For Xbox 360 owners (an...
Jep ljepo od njih za prvi mj.
I jos ti shenkaju ostatk pretplate u ultimate pass
tak da placas 4,5 dolores od sljedeceg mj. a ne 15
i meni pase sto je ukljucena i PC platforma jer se igram
i na nj.
4k Gaming PC
Consoles
AVR5.1.2-DA/DTS-X
SPOILERCPU: AMD Ryzen 7 2700x @ 4.3Ghz
GPU: Aorus Master RTX 3080 10G
MBO: ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO
RAM: 16Gb DDR4 3600Mhz RGB Trident Z G-Skill
SDD: M.2 NVME 1.2 Samsung Evo 970 500Mb
SSD 2:Samsung Evo 830 120Gb
HDD 1:3TB
HDD2 :1TB
CASE: Fractal DD R4
SPEAKERS: 2.1 GX Genius
Display's:
HP Omen 27 G-Sync 165Hz
LG OLED 55C8
Samsung SHUD 55KS9002
---------------------------------------------
Peripherals
Keyboard:
Sharkoon Skiller Mech SGK3 RGB
Mouses:
Sharkoon Skiller SGM1 RGB
Logitech MX revolution
Mouse Pad:
Sharkoon 1337 RGB
Gamepad:
Xbox One
Xbox 360 Razer Onza BF3
-----------------------------------------
Dolby Atmos/DTS-X
I ja kupio još godinu Golda i napravio upgrade na Ultimate, tako da sad imam Gold + GP + PC GP do kraja 2020., sve za manje od 50 eura. Ludnica. Izgleda da su mi na neku foru dodali još 2 mjeseca besplatno, jer mi je Gold trajao do kraja listopada, a sad mi sve skupa traje do kraja prosinca.
Bit će sigurno i nagodinu neki deal pa ćemo opet produžiti...
I ja kupio još godinu Golda i napravio upgrade na Ultimate, tako da sad imam Gold + GP + PC GP do kraja 2020., sve za manje od 50 eura. Ludnica. Izgleda da su mi na neku foru dodali još 2 mjeseca besplatno, jer mi je Gold trajao do kraja listopada, a sad mi sve skupa traje do kraja prosinca.
Bit će sigurno i nagodinu neki deal pa ćemo opet produžiti...
gold i gamepass ti se stackaju kad uzimas ultimate...
Hvala kolegama na infu, imao gamepass i gold do kraja godine i uzeo jos 12 mjeseci golda i presao na Ultimate. Sad mi gamepass ultimate traje do 06.2021.
Comment