Teksture joj nisu baš nešto, no nekak ih ne primjećujem s obzirom koliko je sve široko i veliko.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Screenshot mjeseca - pitanja, prijedlozi i komentari
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Po uzoru na genijalnu ideju kolege sa HCL-a Reboot forum takoder nagraduje pobjednika Screenshot Mjeseca sa dva Steam kljuca. Prva igra s kojom vas nagradujemo je The Elder Scrolls V: Skyrim, a s drugom cemo vas drzati na prstima do zadnja 3 dana natjecaja. Isto tako ce se uvesti novo pravilo, svatko ima pravo natjecaja no jedini oni koji imaju vise od 25 postova imaju pravu na nagradu.
- 1 like
Comment
-
Deff zbog screenshot-a kolege koji je stavio sliku iz Uncharted-a morat ću uzet igru čim oslobodim Amex da mogu naručit iz SD preko webshopa
Sva sreća pa imam kupon za 15%, pa bude jeftinije
Uzet Fallout4 i Uncharted Colletion, jer ove slike su genijalne, grafika oduševljava.
Comment
-
Meni je žao što sam svoja umjetnička djela iz Uncharted 3 postao u screenshotove iz igara, pa ih ne mogu više koristit.
Inače, uvjeren sam da bi bar 2/4 slike dobile nagradu.
Trenutno peglam Infamous Second Son, pa možda uhvatim neku slikicu, vidjet ćemo.STEAM : zabranjeniples
EPIC GAMES: zabranjeniples
ROCKSTAR GAMES: zabranjeniples
UPLAY : zabranjeniples_
ORIGINS : zabranjeniples
Comment
-
Originally posted by Windwalker View PostAko misliš na onaj svoj zadnji post, iako su slike vrhunske, one su iz animacija a ne ingame te ih kao takve ne bi smio staviti. Osim možda one gdje je odzumirana pustinja.
STEAM : zabranjeniples
EPIC GAMES: zabranjeniples
ROCKSTAR GAMES: zabranjeniples
UPLAY : zabranjeniples_
ORIGINS : zabranjeniples
Comment
Comment