Announcement

Collapse
No announcement yet.

Igre svemirske tematike

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Igre svemirske tematike

  Baš sam ovih dana nešto raspoložen za svemirske igre, pa instaliram Observation i Everspace. Zadnje sam igrao kratki, ali dovoljno dobar Adr1ft od Three One Zero developera. Obožavao sam Freenlancera i zato se nemogu baš mirit što ovo govno od Star Citizena nikad neće ugledat svjetlo dana, barem ne kao zaokruženo kvalitetan proizvod. Koje igre su vaši svemirski favoriti te koje igre su vas oduševile, a koje razočarale. A volio bih pronaći i neki skriveni dragulj za kojeg nisam znao.

 • #2
  Mass Effect Andromeda

  Comment


  • #3
   Ma naravno!

   A ne mislim zapravo na takve igre, jer bih onda spomenuo defitivino i neke druge. No čuo sam da je No Man Sky sada u izvrsnom stanju i da je igra fino zaokružena, a imam je na Steamu, pa bih mogao i oko te igre malo bacit oko. No stvarno bi bilo brutalno da se taj SC napokon završi i da dobijemo dobru igru. No naravno i nju će pokopat mikrotransakcije, kao što su je i pokopale u ovom closed stanju gdje ekipa basnoslovno troši pare.

   Comment


   • #4
    Možda se Mullet sprda, ali ME: Andromeda je vrlo igriva. I dalje nije savršeno popeglana (niti će biti), ali 20-30€ zaista vrijedi za kolko ju se ubode na popustu. Odrao sam cca 60 sati i nisam još na kraju igre (jesam li na pola? ne znam), a nisam komplecionist da se sve mora napraviti.

    Btw, žanrovski skroz drugačije, ali FTL je odlična igra za ubiti koji sat svakih par dana. Nastavno na to, Elite: Dangerous je odlična igra za ubiti dan svakih par sati kad se navučeš i skroz je igriva sa gamepadom

    Comment


    • #5
     Originally posted by Cole™ View Post
     Uf kakva atmosfera u igri ej. Baš nelagoda i dosta mi je sve napeto. Glazba i nabrijana glazbena podloga kao i efekti još pridonose toj brutalnoj nelagodnoj atmosferi. Već sam proveo dva sata u igri i toliko me primila da nisam otišao na dogovor gledanje tekme Liverpoola; nije definitivno za svakoga igra. No drago mi je da sam se primio igre, iako je doktor1 govorio kako igra nije za mene. Igru kao da je radila NASA a ne neki gaming developer; jer izgleda toliko autentično i dosta je intuitivno sve napravljeno. Imam osjećaj da sam poznavaoc svemirskih letjelica kada uspijem riješiti "zagonetku" neku. Ubija igra.
     Našao sam si sam igru!

     Comment

     Working...
     X