Ako je ovo vaš prvi posjet, nemojte zaboraviti provjeriti FAQ klikom miša na link pored. Da bi ste mogli početi post-ati morat će te se registrirati prije što bi ste to mogli učiniti: pratite link za registraciju pored da bi mogli nastaviti. Za pregled post-a odaberite forum koji želite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Najbolji intro u igrama
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Neznam jel vec neko objavio, sigurno je. Dan danas se najezim kao i prije skoro 20 godina kad sam ovo igrao kao klinac. Od prvih par nota kad ulazimo u igri, pa do price, ozbiljnosti, muzike, sve je dostojno nekog brutalno filma. Ova igra zasluzuje remaster vjerojatno vise od ijedne. Danas izgleda dosta lose, al gameplay je jos uvijek tu. Stvarno cudo od igre !!
Evo i odlican remaster jednog gospodina, svaka cast.
I would like to say this video is scaled up to 1080. I recorded it while playing in 1080. Sory for the not true picture. This is the opening cut scene to a r...
Dos Game - Blood - Intro to the old classic Blood by Monolith. This game used a slightly more advanced version of the Duke Nukem Build Engine. This was quite...
Bez obzira na sve ovu igru sam prešao bare 4x. Nema veze što više volim neke druge igre, ali intro mi je oduvijek bio među najjačim ai najboljima, a pogotovo kada se pređe igra prvi puta i onda kada možeš povezati osobe koje vidiš u intru...
Final Fantasy VIII
ja se sijećam da kada sam to igrao davnih dana na svojoj pentium 133-ci animacije su bile slideshow, a igra je bila, bar u usporedbi kada sam je igrao na sposobnom kompu, strasno spora; ali nasreću je bila igriva. Tako mi je bilo drago kada sam za 15kn kupio na sajmu C&C first 10 years kolekciju , naravno orginal. Pa sam se mogao podsjetiti tih odličnih igara
Ja isto imam kolekciju svij c&c igara (ili gotovo svih). RA2 mi je prva strategija koju sam imao cijelu tada (da nije demo). Definitivno omiljeni žanr dok sam igrao na PCu. Pentium 3 i riva tnt 2
ja se sijećam da kada sam to igrao davnih dana na svojoj pentium 133-ci animacije su bile slideshow, a igra je bila, bar u usporedbi kada sam je igrao na sposobnom kompu, strasno spora; ali nasreću je bila igriva. Tako mi je bilo drago kada sam za 15kn kupio na sajmu C&C first 10 years kolekciju , naravno orginal. Pa sam se mogao podsjetiti tih odličnih igara
↓ Mais Informações ↓ ★VAMOS: Curtir ✔Comentar ✔Compartilhar ✔Inscrever-Se ✔★ Onde comprar esse jogo: http://goo.gl/Yci3Rp Conheça a Loja EVirtua: http://www....
Leave a comment: