Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Proizvođač: Nintendo EPD
  Izdavač: Nintendo
  Platforme: Wii U, Switch
  Žanr: akcijska avantura/RPG
  Datum izlaska: 3.3.2017.

  - devetnaesti nastavak serijala The Legend of Zelda, prvi originalni za Wii U te jedan od launch naslova za Switch
  - priča: Link se budi iz dubokog sna u zapuštenom kraljevstvu Hyrule te saznaje da Calamity Ganon (zarobljen u dvorcu Hyrulea) prikuplja svoju moć kako bi se oslobodio, a Link dobiva zadatak da ga u tome spriječi
  - suprotno ustaljenim pravilima, priča je potpuno opcionalna te će se moći završiti igru bez progresa kroz samu radnju
  - igra će sadržavati ogroman svijet (oko dvanaest puta veći od svijeta Twilight Princessa), nelinearan pristup s manje definiranim smjernicama istraživanja poput originalne Zelde
  - glavni lik Link ovaj put ima mogućnost skakanja i penjanja na gotovo svaku površinu
  - istraživanjem svijeta igrači će skupljati razna oružja, opremu, predmete i hranu koja će se koristiti za obnavljanje energije (moći će se jesti sirova ili kuhanjem dobivati dodatne bonuse)
  - oružja će se korištenjem trošiti, a neka će imati i više različitih namjena (npr. granom će se moći proširiti vatra, a štit će se moći koristiti za spuštanje niz padine)
  - prisutna je izmjena dana i noći, a tijekom noći će se pojavljivati dodatni protivnici
  - jedan od glavnih itema je Sheikah Slate; prikazivat će mapu svijeta, moći će se koristiti za izviđanje i postavljanje smjernica za kretanje te će se moći nadograđivati raznim runama (npr. dvije vrste bombi, magnetizam, kreiranje ledenih blokova na vodenim površinama, sposobnost zaustavljanja vremena oko objekata) koja će se pronalaziti u Shrineovima (vrsta mini-dungeona kojih će biti više od stotinu)
  - Wolf Link će se moći prizvati kao pomoć u igri pomoću amiibo figure, a igra će podržavati još nekoliko amiibo figura (Link archer, Link rider, Zelda, Bokoblin i Guardian)

  Last edited by DENSETSU; 15-01-2017, 13:37.

 • #2
  Skoro je prošlo godinu dana od kada smo culi barem jednu novu vijest vezanu za ovu igru. Trebalo bi barem nesto uskoro izaci, barem nekakav teaser ili trailer sa imenom igre.

  Comment


  • #3
   Na iducem E3 sajmu ocekujem potpuni info o igri.

   Comment


   • #4
    Sve mi se čini da to neće izać za Wii U nego za sljedeću Nintendovu konzolu.

    Comment


    • #5
     To bi bio prvi slučaj da Nintendova kućna konzola nema novu Zeldu. No, čisto sumnjam u to, budući da su Shigeru Miyamoto i Reggie Fils-Aime na ovogodišnjem E3 sajmu izjavili kako će Zelda, bez obzira na spekuliranja o NX konzoli, biti objavljena na Wii U, a izlazak bi bio iduće godine.
     Moja pretpostavka je da će prvo izići na Wii U u drugoj polovici 2016. te naknadno biti jedan od launch naslova NX-a.

     Comment


     • #6
      Originally posted by DENSETSU View Post
      To bi bio prvi slučaj da Nintendova kućna konzola nema novu Zeldu. No, čisto sumnjam u to, budući da su Shigeru Miyamoto i Reggie Fils-Aime na ovogodišnjem E3 sajmu izjavili kako će Zelda, bez obzira na spekuliranja o NX konzoli, biti objavljena na Wii U, a izlazak bi bio iduće godine.
      Moja pretpostavka je da će prvo izići na Wii U u drugoj polovici 2016. te naknadno biti jedan od launch naslova NX-a.
      Da barem bude tako kao što kažeš

      Comment


      • #7
       Slazem se sa ovime da ce izac i za wiiu i za NX,time dobiju izuzetno jak naslov na svoje 2 konzole i zadovolje vlasnike svog wiiu ali i nove vlasnike nove konzole.

       Comment


       • #8
        Eiji Aonuma & co. će u studenom dati vijesti o Zelda igrama za Wii U te o 30-godišnjici serijala što će biti iduće godine. Budući da se govori u množini o Zeldi za Wii U sasvim je izvjesno da će se i Twilight Princess HD dogoditi.

        http://www.zeldainformer.com/news/ne...itsu-interview

        Comment


        • #9
         Ajme kad bi izašle dvije Zelde za Wii U u istoj godini *.*

         Twilight Princess HD npr. 4-6 mj i onda nova Zelda 10-12 mj ajme hype is real! Još sam prošle godine rekao da će vjerojatno izaći Twilight HD 2016 jer će tad biti desetogodišnjica..

         Comment


         • #10
          S obzirom da je iduce godine 30-godisnjica serijala ne sumnjam da ce ju Nintendo propisno proslaviti. Za 25-godisnjicu smo dobili Ocarinu of Time 3D i Skyward Sword, pa je red i da ovaj put bude nesto slicno.
          Sto se tice novosti o Zeldi za Wii U nadam se da ce Aonuma barem otkriti puni naslov igre. U vezi Twilight Princessa HD bilo bi dobro da, pored upravljanja Wii U GamePadom ostave opciju igranja sa wiimoteom+nunchukom, ali da bude sustav kao u Skyward Swordu. Ne bi bilo lose da ubace vise skrivenih spilja za otkriti te RPG sustav nadogradnje opreme tako da iz skrinja vise ne bi dobivali samo rupeeje vec i druge iteme.

          Comment


          • #11
           Ja se trenutno vise veselim HD Twilight Princessa nego novoj Zeldi.

           Comment


           • #12

            Comment


            • #13
             Jbte kolki mac ima. Link posto guts?

             Comment


             • #14
              Riječima se ne može opisati koliko to lijepo izgleda i da je art odličan. Stvarno se nadam da će izaći pred kraj 2016..

              Comment


              • #15


               During the October 12th Nintendo Direct it was confirmed that the next game in the series will be launched in 2016. While the footage we were shown was less than 15 seconds long, viewing it in slow motion will help you to see some details that you may have missed the first time you watched it.

               GameXplain took the footage and slowed it down, allowing us to easily catch more of the details going on in the world. Here is everything we could find in the footage:
               • The horse (Epona... or otherwise, it's a new design for Link's steed) has two giant satchels on each side. First time we've seen ones this large.
               • The Volcano (likely Death Mountain) has lava flowing down from it. Interesting note, we've only seen this one other time in the series.... during Skyward Sword.
               • Link's shirt has a new unique design on it that differs from the previous one we've seen.
               • Link has a massive sword on his back, suggesting there will be many different types of blades in the game.
               • Link's shield also has a new design - it could mean the old shield simply got a redesign or that there are mutliple shields, just like in Skyward Sword. Of note, that round wooden shield shape was a staple design in Skyward Sword too.
               • There appears to be book with a sheikah eye symbol on it where the eye is glowing on Link's left hip. Implications for this could be anything, but it's safe to assume it's magical in nature. Could Link be able to cast spells this time around?
               • There is a tent like structure in the background. We have no idea if it actually is a tent as it's pretty far off - but it's interesting to note that it exists... whatever it is.
               • There is an area with trees englufed in water. Closest comparison would say it's a bit of a swamp area, but it looks pretty small. Could just be a ravine that gathered rain fall (and that in that of itself is really cool if water gathers like that).
               • There is a tower like structure way off in the distance. We can't be sure what this is, but it appears Hylian made at least.
               • We see a group of rams. Nothing new, just noting some wildlife presence.
               • The clouds are also moving in the sky at a pretty decent pace. Could suggest a dynamic weather system is in play.
               • Way off in the distance to the left of where Link is on the horse, it looks like the sort of horizon you would get off a great sea or ocean. Hard to tell exactly.
               • We're not sure exactly, but I believe there are at least two different types of trees visible. This could indicate that there is a lot more variety in vegetation throughout the game.

               Comment

               Working...
               X