Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reboot infoGamer 2016

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Razocaran sam, ocekivao vise od sajma
    A PSVR je tek bzvz. Pa mutno je kao da je neka znja rezolucija, probao sam until dawn i igra je fora ali je slika bas ocajna.

    Comment


    • Pisao sam prije da je na Vive kao da gledam CRT SD sliku a Ps Vr koliko znam ima jos losiju sliku....i to sam usporedjivao sa 1080p prikazom u igrama jer jos nisam bio imao 4k tv.
      Disco trebao si se dogovorit sa nekim sa foruma da idete zajedno,enormno je zabavnije isprobavat i komentirat u paru
      EDIT:
      Simon ti je upravo tamo

      Comment


      • Taj PS VR je osuđen na povijesni neuspjeh u gaming industriji.
        Ja san očekiva sliku u rangu onih trailera od sony-a, znači da slika bude oštra skoro na razini HD TV-a. Slika je prezrnasta, još prolazi kod mračnih scena (tipa igre vlak smrti kad se igra u nekom mračnom rudniku), ali vrlo loša slika za nešto što cilja na ozbiljniji (da ne kažem hardcore) gaming.

        Veći je WOW efekt ostavio Playstation eye i igre za njega još od ere ps2.

        Comment


        • Originally posted by MEGATAMA View Post
          Pisao sam prije da je na Vive kao da gledam CRT SD sliku a Ps Vr koliko znam ima jos losiju sliku....i to sam usporedjivao sa 1080p prikazom u igrama jer jos nisam bio imao 4k tv.
          Disco trebao si se dogovorit sa nekim sa foruma da idete zajedno,enormno je zabavnije isprobavat i komentirat u paru
          EDIT:
          Simon ti je upravo tamo
          Isao sam sa dragom, probala je i ona, sve smo pregledali 2 puta i trebalo nam je cca samo 45min. Nisam probao nijedan VR osim PS jer su redovi bili ogromni. Evo upravo smo se vratili. Vama iz ZG je sajam vjerovatno OK, ali ja sam dosao iz Ri, pa je tu puno vremena i novaca, zato sam malo razocaran, ocekivao sam vise; po slikama sa prijasnjih sajmova iz casopisa bi se dalo zakljucit da je puno zabavnije. Ali mi se zato Interliber svidio i tu je dojam popravljen za 200% (stavim ''ulob'' u ''sto ste zadnje kupili'') Jos je upad caba, ajd i jednu kartu za ribut sam dobio caba (hvala osobi X koja mi ju je ustupila ).
          Inace, fun fact, svi su imali neke call of duty i slicne majice, a ja sam (barem to ujutro kad sam bio) jedini bio u super mario majci
          I da, svidio mi se retro dio sajma, ali je fakat bio premalen, igrali draga i ja prvog super maria na nekoj klon konzoli

          A da, PSVR mi nakon ove probe ne pada napamet kupit, totalni uzas, rezolucija je ocajna, bas me razocarao.

          Comment


          • Da, VR još nije na razini na kojoj bi trebao biti. Ali uspoređivati ga sa Eyeom je, po meni, skroz pogrešno. Nadam se da ste probali pa onda komentirate.
            Osobno sam probao Vive i to sa Steam VR demom i Serious Samom... I dok se mogu složiti da još postoji puno prostora za napredak, definitivno je nešto sasvim drugačije od svega dosad. Stvarno si "tamo", upravljaš predmetima u okolini bez ikakvog laga ili displacementa... Pa čak i PSVR, koji je definitivno lošiji od Vivea, daje stvarno veliku imerzivnost....
            Naravno da je to moje subjektivno mišljenje no definitivno je VR napravio velike korake naprijed...

            Comment


            • Nisan uspoređivao VR sa Ps eye/move-om u smislu primjenjene tehnologije (VR je ipak nešto više i u ovoj industriji vrijednije od kamerice koja pamti pokrete), uspoređivao san na principu igrivosti i zabave odnosno upotrebi u praksi.
              Kad je frend to kupija ja san dan kasnije otišao na plac kod švercera isto uzeti... Ovo odaje dojam visoke i komplicirane tehnologije ali ne kao nešto za što bi netko iseširao 3 iljade kuna i igrao na dulje staze... naravno da će mnogi uzet, ali masovan prijelazak na ovo se neće dogoditi. Ako kvaliteta slike u budućem VR 2.0. bude na razini TV prikaza, onda možemo pričati do onda ovo je samo misteriozni i egzotičan komad hardwera.

              Odlična ideja - slaba realizacija.

              Comment


              • Zar nitko nije probao Hololens??

                Comment


                • Bio na sajmu danas. Milina, s obzirom da je danas zadnji dan, čak se dalo i normalno hodati i disati. Nije bilo pakleno vruće. Vidio svoju ekipu iz Reboota, svi već vidno umorni no koliko vidim to je onaj pozitivni umor. Bio sam s dragom, i trebalo nam je par sati da sve obiđemo. Baš smo doslovce stali na svakom štandu odnosno prostoru da nešto isprobamo. Jako me se dojmio Gears of War novi na Xbox One na Samsung SUHD TV-ima. Također i Rise of the Tomb Raider na PS4 Pro. S obzirom da ne igram sportske igre, cura i ja smo se zbunili na to kako Fifa 17 odlično izgleda i kako je dobro animirana utakmica. Na indie dijelu je bila jedna odlična igra u razvoju, s vizualnim stilom kao da je nacrtana pinkalom. Nažalost zaboravio sam naziv. Naravno, ne smijem zaboravit spomenut fritule koje su mi zaštitni znak sajma. To uvijek trpam u sebe, kad god idem na InfoGamer
                  Osobno jako zadovoljan, no opet to će nekima djelovat kao da sam hvalim svoje, jer sam suradnik, al eto što je tu je, meni se jako svidjelo.

                  Comment


                  • Žao mi je što se s nekim tu nisam uspio vidjeti, ali uspio sam s brdo ljudi razgovarati. Sajam kao sajam odličan. Isto sam mislio da će jučer biti koma no nije. Žao mi je definitivno što nije bilo više cosplaya, ali šta je tu je. Isto tako odličan je bio i Reboot after party u Metropolisu...

                    Comment

                    Working...
                    X