Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reboot broj 64 je u prodaji!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reboot broj 64 je u prodaji!

    facebook-reboot-64-600x600.jpg


    U prodaji je novi broj Reboota koji nakon ljetne pauze donosi pregršt sadržaja – od izvještaja sa sajmova diljem svijeta, preko teme o igri koja će zasigurno biti pod povećalom ogromnog broja gamera a ne

    ...više

    The post Reboot broj 64 je u prodaji! appeared first on Reboot.



    More...
    Last edited by Hrv4tin4; 07-10-2019, 14:24.

  • #2
    Kupljeno!

    Ali ne može u recenziji PES-a 2020 pisati da nema ništa novog sadržaja. Znači, 2020 je bolji od 2019 a po meni je OGROMNA razlika kad umjesti 20-ak dobiješ 51 licenciranu europsku reprezentaciju, a koje će odlično biti iskorištene kad dođe EURO 2020 besplatni DLC na godinu.
    I bez obzira što će netko reći da se može unijeti sadržaj kroz Option file lakše nego ikada, to nije to. Original je original, jer tu su i brojevi na dresovima originalnog stila i fonta, većina sadržava grb nogometne asocijacie/kluba itd. Pogotovo što se sjećam kad sam u 2018 editirao klubove kojima si i igrače morao kroz Option file unijeti, znalo mi se dogoditi da se sami od sebe poremete. Dakle, velika je stvar toliko novih reprezentacija, uz sjajnu stvar sa novim ligama od prošle godine kao što su škotska, ruska ili truska.

    Comment

    Working...
    X