Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ps4 joystick pregrijavanje :/

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Eee pa moj ds4 ko i ja kad pijem :P ..vucem dok se ne rastepem pa tako i on pa umalo izgorio ..xD

  Comment


  • #17
   Originally posted by MEGATAMA View Post
   Pa ja punim na s6 punjac i ostale uredjaje koje imam i nikakvih problema....uredjaj bi sam trebao povuc koliko mu treba a ne da punjac siba koliko moze.A i kad spojite s6 on ulazi u taj turbo mod punjenja SAMO kad je mobitel neaktivnog ekrana.
   Sony stedi na svemu zivome pa me ne cudi nista,mobiteli su im doslovno raspad i to TOP modeli
   Koji izlazni napon ima tvoj s6 punjač? Vrlo vjerojatno postoji i običan, ne samo ovaj supercharger model koji daje i 9V. Uređaj ne bi trebao sam povući koliko mu treba, to je voltaža, miješaš kruške i jabuke. Da je tako onda nam ne bi ni trebali punjači nego bi direktno pikao u 220 pa neka si "uzme" koliko mu treba. To funkcionira samo sa amperažom.

   A problem se i drugima dogodio.

   Originally posted by insane_cobra View Post

   Nažalost, moram se složiti, cura ima Xperiu Z3 Compact staru cca godiniu dana i doslovno se raspada; gornji sloj ekrana se odljepljuje. Također ima Sony VAIO laptop star par godina koji je bio problematičan praktički od samog početka, a trenutno je van stroja jer mu je krepao disk. Da stvar bude gora, ja sam joj preporučio i jedno i drugo -_-

   Ja imam Xperiu Z, sada je već 3 godine stara, ništa se nije raspalo, osim malo habanja na rubovima nema tragova korištenja, na plohama su screen protectori, a on je u futroli, nikada se ne tumba ili pada... Nije da je nepoderiv, ali nije ni da se ne raspada.

   Comment


   • MEGATAMA
    MEGATAMA commented
    Editing a comment
    Buraz od prvog dana ima futrolu,ekran se odljepio u prvih mjesec dana ali i da nije pazio da mu se nebi ogrebao i da je imao koju ogrebotinu to bi utjecalo da se pregrijava da gubi zvuk da kamera slika mutne slike?
    Ja znam da od sonya necu kupit nista jer je to sve enormno precjenjena roba niske kvalitete izrade

   • dude1510
    dude1510 commented
    Editing a comment
    Koja razlika u iskustvima, užas :S

    A ja sam nakon kupnje Z3c rekao sam sebi da više nikada ne želim niti jedan mobitel od Sony. Stvarno mi je teško vjerovati da su tolike razlike od osobe do osobe.

   • Solo761
    Solo761 commented
    Editing a comment
    Kada ću mijenjati mobitel ni ja neću sony-a, ali ne zato što mi je loš nego zato što im je dizajn praktički isti od Z-a, ako kupim novi mobitel onda da se barem vidi da je nešto drugo .

    Inače i kolegica na poslu ima stari Z i sve fercera. Jedino što je smrdala je poklopac za USB konektor i što su rubovi malo potamnili od držanja u ruci, znoja, prljavštine itd... mana bijelog mobitela
  Working...
  X