Ako je ovo vaš prvi posjet, nemojte zaboraviti provjeriti FAQ klikom miša na link pored. Da bi ste mogli početi post-ati morat će te se registrirati prije što bi ste to mogli učiniti: pratite link za registraciju pored da bi mogli nastaviti. Za pregled post-a odaberite forum koji želite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tako mi mlijeka u prahu, đe taj novi broj Ributa??
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Vidiš da sve dostavne službe kasne... Nema Reboota kod pretplatnika, nema ničega od naše pošte jer mi kasni već hrpa paketa, a ko isti imaju distribuciju po kioscima, onda nije ništa čudno...
Vidiš da sve dostavne službe kasne... Nema Reboota kod pretplatnika, nema ničega od naše pošte jer mi kasni već hrpa paketa, a ko isti imaju distribuciju po kioscima, onda nije ništa čudno...
Kako misliš sve dostavne službe kasne? Ja radim s GLS-om i mogu potvrditi kako oni ne kasne.
Bit će da je do godišnjih odmora i nedavnih državnih praznika. Bilo kako bilo, časopisi su poslani pretplatnicima tako da se nadam da će stići vrlo brzo, nadam se do kraja tjedna. doduše ne mogu tvrditi sa sigurnošću
Bit će da je do godišnjih odmora i nedavnih državnih praznika. Bilo kako bilo, časopisi su poslani pretplatnicima tako da se nadam da će stići vrlo brzo, nadam se do kraja tjedna. doduše ne mogu tvrditi sa sigurnošću
Meni je paket stigao iz Kalifornije za dan i pol u lokalni poštanski ured. Onda je našem poštaru trebalo još 5 dana da dostavi do moje kuće udaljene 3km od poštanskog ureda.
Comment